Fulfilment Center Nederland

Bespaar op je logistieke proces met fulfilment

Door je logistiek uit te besteden houd je meer tijd over voor andere onderdelen van je webshop. Bekijk wat wij kunnen betekenen voor jouw webshop. Wacht niet langer en begin met besparen!

Meer over Fulfilment Center
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

QLS fulfilment center

Er komt veel kijken bij het runnen van een webshop. Het proces van orders verwerken kost veel tijd. Hoe mooi zou het zijn om hierin te besparen en uit handen te geven? QLS is het fulfilment center van Nederland. Van voorraadbeheer, bestellingen verzamelen, inpakken, verzenden tot retourverwerking. Bij QLS ben je op het juiste adres! 

Weinig omkijken meer hebben naar het logistieke proces? Houd als webshop meer tijd over voor andere relevante zaken, zoals inkoop en marketing. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Ontdek dan snel de voordelen van een fulfilment center in Nederland. 

Voordelig fulfilment center in Nederland

QLS hanteert vaste all-in tarieven. Zeker in deze tijd is het belangrijk om kosten te besparen. Wie wilt dit nou niet? Bij QLS weet je altijd welke kosten je kwijt bent. Er zijn geen verrassingen achteraf. Doordat wij duizenden pakketten per dag versturen, profiteer je bij ons van scherpe tarieven. Naast dat wij voordelig zijn, bieden wij ook nog meer voordelen voor jou: 

  • Opslag
  • Goederenontvangst
  • Inslag
  • Voorraadbeheer
  • Orderverwerking
  • Cut-off 23:30 uur (Nederland)
  • Cut-off 21:00 uur (België)
  • Verzendkosten
  • Verpakkingsmateriaal (uit QLS assortiment)

Een betrouwbaar fulfilment center in Nederland 

QLS is een betrouwbaar fulfilment center in Nederland. Wij hebben ervaring in diverse branches, dankzij de duizenden klanten die wij dagelijks bedienen. Het platform hebben wij zelf gebouwd en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Hierdoor kunnen wij snel schakelen over bijvoorbeeld specifieke wensen. Het is een geautomatiseerd verzendplatform waarbij onze betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Innovatie en investeren in onze klanten vinden wij ook belangrijk. QLS ziet de samenwerking met een klant als groeien. Wij helpen jouw webshop groeien met fulfilment! 

Snelle levering en persoonlijk contact 

QLS streeft ernaar om de pakketten z.s.m. te versturen. Dat is wel zo fijn voor jou klanten, toch? In Nederland hanteren wij een cut-off van 23:30 uur. Uiteraard gaan wij ook de grenzen over. In België kan je daarom rekenen op een cut-off van 21:00 uur. Wij begrijpen dat je als webshop bepaalde eisen en voorkeuren hebt. QLS zal altijd met je meedenken m.b.t. de inrichting van fulfilment. Mochten er specifieke wensen zijn, dan denken wij graag met je mee. 

Naast de snelle levering vinden wij het persoonlijke contact ook belangrijk. Als familiebedrijf hechten wij daar veel waarden aan. QLS heeft daarom ook gekozen voor een eigen klantenservice waardoor er snel geschakeld kan worden. Daarnaast krijg je als klant ook een vast aanspreekpunt. Mocht je vragen hebben over het fulfilment proces dan kan je altijd terecht bij ons. 

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn? 

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!