Veelgestelde vragen

Wellicht heb je nog vragen over onze diensten. QLS heeft daarom een lijst opgesteld van veelgestelde vragen om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Algemeen
Welke webshopkoppelingen hebben jullie?

Met onze 20+ integraties zorgen wij ervoor dat onze klanten makkelijk orders van al hun online verkoopkanalen kunnen importeren. Als je webshop systeem hier niet tussen staat, kunnen wij je van dienst zijn.

Hoe wordt MVO toegepast bij QLS?

Om onze ecologische voetdruk te verminderen, hebben wij ervoor gekozen om het dak van het pand van QLS vol te leggen met zonnepanelen, waardoor onze robots op zonne-energie werken. Daarnaast houden we de pakketjes zo klein mogelijk, zodat we geen lucht vervoeren en we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken. Ook pakken wij de pakketten in met gerecycled vulmateriaal.

Hoe is het magazijn beveiligd?

Je producten worden in onze autostore ingeslagen. In dit innovatief inslag- en orderverwerkingssysteem liggen jouw producten veilig opgeslagen. Dit systeem is inbreek-proof.

Fulfilment
Wat zijn jullie tarieven?

Wij hanteren all-in tarieven. Je weet altijd vooraf welke kosten je kwijt bent. Er zijn geen verassingen achteraf. De tarieven berekenen wij op aanvraag. Vanaf 1,95 per order is mogelijk. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter!

Regelen jullie ook de retouren?

Ja, voor jouw klanten is het makkelijk om op het platform waarop jij verkoopt een retourlabel te downloaden. In ons magazijn worden de geretourneerde producten gecontroleerd op jouw retourvoorwaarden en worden de producten toegevoegd aan jouw voorraad.

Vanaf hoeveel pakketten per dag kan ik klant worden?

Je kunt vanaf 15 pakketten per dag bij ons klant worden! Twijfel je? Neem contact op!

Pakketdienst
Komen jullie de pakketten bij ons ophalen?

Ja, ons team haalt de pakketten bij jou op, ongeacht het aantal! Zo houd je tijd over voor andere belangrijke zaken voor je webshop.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij verzenden wereldwijd. Op basis van onze logistieke partners DHL, FedEx, PostNL of het postaal netwerk van Deutsche post.

Met welke vervoerders worden mijn bestellingen verzonden?

Wij werken samen met diverse vervoerders en bieden handenvol bezorgopties voor je bestellingen. Wij werken o.a. samen met DHL, PostNl en Fedex.

Staat je vraag hier niet bij?

Ons team staat graag voor je klaar.

Neem contact op!