Pakketdienst

Snel en gemakkelijk wereldwijd verzenden tegen een laag tarief.

Verzend snel en gemakkelijk je pakketten via ons gebruiksvriendelijke verzendplatform voor een laag tarief. Ontdek de voordelen van pakketdienst!

Verstuur pakketten via ons zelfontwikkelde verzendplatform. Ervaar de voordelen van onze pakketdienst!

ticho

Zo werkt pakketdienst bij QLS

Wij verzenden dagelijks tienduizenden pakketten met onze pakketdienst, hierdoor kunnen wij door schaalvoordelen de laagste prijs bieden. Wil jij ook geld besparen op je logistieke proces en je pakketdienst uitbesteden? Neem contact met ons op en ontdek de opties! 

Ons team haalt de pakketten bij jou op, zo houd je tijd over voor andere belangrijke zaken voor je webshop.

Webshop koppelen

Koppel eenvoudig je webshop aan onze verzendtool met de plug & play webshop koppelingen. Je kunt ook gebruik maken van onze eenvoudige maatwerk integratiemogelijkheden. Ontdek de voordelen van pakketdienst bij QLS! 

Maak gemakkelijk al je verzendlabels aan in één klik.
Er zijn meerdere integraties mogelijk.
– Koppelingen met de populaire shopsystemen 

Bestellingen ophalen en labels aanmaken

Met één klik zijn al je bestellingen ingeladen in onze pakketdienst verzendtool. Vervolgens kan je de bezorgoptie kiezen en de labels printen. Nadat je het label op je pakket geplakt hebt, is je bestelling klaar om verzonden te worden.

Overhandig het pakket aan onze chauffeurs

Zodra je pakketten gereed zijn voor de verzending komen onze chauffeurs ze bij jou ophalen. Onze logistieke partners zorgen ervoor dat je pakketten op tijd bij je klanten bezorgd worden. Door ons flexibele manier van werken bieden wij avondlevering, zaterdaglevering, maandaglevering en brievenbuspakketten aan!

De pakketten worden op tijd bezorgd bij de klant

Nadat het pakket verzonden is, wordt de klant op de hoogte gehouden door middel van een gepersonaliseerde track & trace e-mail. De klant kan hierdoor op ieder moment zijn of haar bestelling volgen. Onze logistieke partner zorgt ervoor dat de pakketten snel en veilig bij de klant geleverd wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Onze integraties en vervoerders 

De populairste integraties zijn door ons te integreren. Als je koppeling er niet tussen staat, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Het door ons zelf ontwikkelde verzendplatform zorgt ervoor dat je niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. 

Om de beste service te verlenen aan je klanten, kan een snelle levertijd natuurlijk niet ontbreken. Klanten verwachten tegenwoordig veel verschillende bezorgopties. Daarom werkt QLS met diverse vervoerders samen om deze service aan te bieden. Van Next-Day delivery in de Benelux tot Same-Day delivery in Nederland, QLS maakt het mogelijk!

Ben je benieuwd welke voordelen ons platform nog meer met zich meebrengt? Stuur ons gerust een berichtje!

Vraag een offerte aan
Platform

Realtime platform

Met ons gebruiksvriendelijke verzendtool kan je snel en gemakkelijk gebruiken. Genereer al je verzendlabels in één klik! Je klanten kunnen ook gemakkelijk zendingen retourneren in ons persoonlijke retourportaal. Ons portaal is volledig geautomatiseerd, dit betekent dat jij 24/7 inzicht hebt in de retourstatus!

duurzaamheid

Duurzaamheid bij QLS

QLS is constant op zoek naar oplossingen om haar ecologische voetdruk te verminderen.  We hebben al een aantal manieren om onze CO-2 uitstoot te verlagen.

Zo hebben wij ervoor gekozen om het gehele dak van het pand van QLS vol te leggen met zonnepanelen, waardoor onze robots voor het grootste deel op zonne-energie werken.

Daarnaast houden we onze pakketjes graag zo klein mogelijk, zodat we geen lucht vervoeren en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken. Dit doen we door middel van onze geautomatiseerde inpakmachine, die de pakketjes reduceert tot een minimale grootte!

Heb je zelf meer ideeën hoe wij onze logistiek nóg groener kunnen maken? Wij gaan graag met je in gesprek om te werken aan een groene- en duurzame toekomst voor ons fulfilmentbedrijf! Wij vinden het belangrijk om met elkaar te zorgen voor een groenere toekomst.

Vraag een offerte aan

Al vanaf 3,80 per pakket

Bekijk onze tarieven

Wil je samen met ons verder groeien?

Neem contact op met met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op!