Pakketdienst

Snel en gemakkelijk wereldwijd verzenden tegen een laag tarief.

Verstuur je pakketten snel en gemakkelijk tegen een voordelig tarief via ons gebruiksvriendelijke verzendplatform my.QLS. Ontdek de voordelen van onze pakketdienst!

Verstuur pakketten via my.QLS. Ervaar de voordelen van onze pakketdienst!

ticho

Zo werkt pakketdienst bij QLS

Wij verzenden dagelijks tienduizenden pakketten met onze pakketdienst, hierdoor kunnen wij door schaalvoordelen de laagste prijs bieden. Wil jij ook geld besparen op je logistieke proces en je pakketdienst uitbesteden? Neem contact met ons op en ontdek de opties! 

Ons team haalt de pakketten bij jou op, zo houd je tijd over voor andere belangrijke zaken voor je webshop.

Webshop koppelen

Koppel jouw webshop eenvoudig aan my.QLS met onze plug & play webshopkoppelingen. Hiermee heb jij snel en gemakkelijk toegang tot ons platform om al jouw bestellingen te beheren. Bovendien stellen wij ook maatwerk integraties beschikbaar, zodat wij jouw specifieke behoeften perfect kunnen afstemmen op my.QLS.

Door gebruik te maken van deze integratiemogelijkheden kan jij jouw logistieke processen optimaliseren en efficiënter maken, terwijl jij tegelijkertijd de controle behoudt over jouw verkoopactiviteiten. Ervaar zelf de voordelen van onze pakketdienst en ontdek hoe dit kan bijdragen aan de groei van jouw webshop!

Maak gemakkelijk al je verzendlabels aan in één klik.
Er zijn meerdere integraties mogelijk.
– Koppelingen met de populaire shopsystemen 

Bestellingen ophalen en labels aanmaken

Met my.QLS wordt het beheren van jouw bestellingen zeer eenvoudig. Met slechts één klik kan jij moeiteloos al jouw bestellingen importeren, wat jou kostbare tijd bespaart. Kies gemakkelijk de gewenste bezorgmethode en met een paar klikken kan jij de benodigde verzendlabels printen. Deze labels zijn direct klaar om op jouw pakketten te worden bevestigd. Zodra het label op het pakket is bevestigd, is de bestelling klaar om opgehaald te worden door één van onze chauffeurs. My.QLS maakt het hele proces zeer eenvoudig, zodat jij je kan richten op de maximale groei van jouw webshop!

 

Overhandig het pakket aan onze chauffeurs

Zodra jouw pakketten gereed zijn voor verzending, komen onze chauffeurs langs om ze rechtstreeks bij jou op te halen. Door een zorgvuldige planning en samenwerking met onze logistieke partners, garanderen wij dat jouw pakketten tijdig en betrouwbaar bij jouw klanten worden bezorgd.

Bovendien streven wij naar maximale flexibiliteit in onze dienstverlening en daarom bieden wij verschillende bezorgopties aan. Of het nu gaat om avondleveringen, zaterdagleveringen, maandagleveringen of  brievenbuspakketten, bij QLS maken wij alles mogelijk!

De pakketten worden op tijd bezorgd

Zodra het pakket is verzonden, ontvangt de klant een gepersonaliseerde track & trace e-mail. Hiermee kan de klant eenvoudig en nauwkeurig de voortgang van zijn of haar pakket volgen, van het moment van verzending tot aan de verwachte leverdatum. Onze nauwe samenwerking met betrouwbare logistieke partners garandeert niet alleen een snelle en veilige levering, maar ook een hoog niveau van service!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Onze integraties en vervoerders 

De populairste integraties zijn door ons te integreren. Als jouw koppeling er niet tussen staat, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Het door ons zelf ontwikkelde verzendplatform my.QLS zorgt ervoor dat jij niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. 

Om de beste service te verlenen aan jouw klanten, kan een snelle levertijd natuurlijk niet ontbreken. Klanten verwachten tegenwoordig veel verschillende bezorgopties. Daarom werkt QLS met diverse vervoerders samen om deze service aan te bieden. Van Next-Day delivery in de Benelux tot Same-Day delivery in Nederland, QLS maakt het mogelijk!

Ben jij benieuwd welke voordelen my.QLS nog meer met zich meebrengt? Neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan
Platform

Realtime platform

My.QLS is eenvoudig te gebruiken, waardoor jij in één klik alle verzendlabels kan generen! Jouw klanten kunnen ook gemakkelijk zendingen retourneren in ons persoonlijke retourportaal. Ons portaal is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat jij 24/7 inzicht hebt in de retourstatus!

duurzaamheid

Duurzaamheid bij QLS

Bij QLS zijn wij constant op zoek naar manieren om de ecologische voetdruk te verminderen.  
 
Zo hebben wij ervoor gekozen om het dak van ons pand vol te leggen met zonnepanelen, waardoor onze robots grotendeels op zonne-energie werken. 
 
Daarnaast houden wij de pakketjes graag zo klein mogelijk, zodat wij geen lucht vervoeren en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruiken. Dit doen wij door middel van onze geautomatiseerde inpakmachine, die de pakketjes reduceert tot een minimale grootte! 
 
Heb jij zelf ideeën hoe wij onze logistiek nóg groener kunnen maken? Wij gaan graag met jou in gesprek om te werken aan een groene-  en duurzame toekomst voor fulfilment. Wij vinden het belangrijk om ons samen in te zetten voor een groenere toekomst!

Vraag een offerte aan

Al vanaf 3,80 per pakket

Bekijk onze tarieven

Wil je samen met ons verder groeien?

Neem contact op met één van onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op!