Software

Data en orderverwerking binnen handbereik om verder te groeien in de e-commerce.

In ons platform heb je realtime inzage in je bestellingen, zendingen, retouren en de voorraad.

In ons platform heb je realtime inzage in je bestellingen, zendingen, retouren en de voorraad.

lex
Meer over QLS
Clock
Cut-off
23:30 uur
Plug & Play
Webshop koppelingen
star
Een simpel
All-in tarief

Zo werkt ons platform 

Ons volledig eigen ontwikkeld platform geeft je inzicht in het volledige logistieke proces en zorgt ervoor dat alle online bestellingen worden omgezet in tevreden eindconsumenten. Het maakt niet uit op welk platform jij producten verkoopt, ons team van enthousiaste developers zorgt ervoor dat de bestellingen snel en correct in ons systeem terechtkomen. Zo hebben wij Plug & Play koppelingen met meer dan 20 platformen, maar ook de mogelijkheid om via REST API met elk ander platform te koppelen. Meer dan 1.500 klanten vertrouwen elke dag op het QLS-platform voor de correcte verwerking van bestellingen.

Plug & Play webshop koppelingen 

Koppel gemakkelijk met de webshop waarop jij producten verkoopt door middel van onze Plug & Play koppelingen. Via deze koppeling zorgen wij ervoor dat alle bestellingen direct in ons platform terechtkomen en op tijd worden verzonden. Natuurlijk sturen wij ook informatie als de bestelstatus en track & trace codes terug naar de webshop. Daarnaast kan je via ons platform gemakkelijk instellingen veranderen, zoals de uitgebreide bezorgopties. 

Wil je koppelen met een volledig op maat gemaakte webshop of staat je webshop systeem hier niet tussen? Ook dan kunnen wij de orderverwerking volledig automatiseren via een maatwerk integratie of onze REST API. Ons team van enthousiaste developers helpt je hier graag bij! 

Realtime voorraadbeheer 

Wanneer je gebruikmaakt van onze fulfilment diensten bekijk je gemakkelijk de voorraad van alle producten die bij ons in de opslag liggen. Deze voorraad wordt bij een order direct bijgewerkt en realtime doorgegeven aan alle webshop platformen waarop jij verkoopt. Zo voorkomen wij dat er producten worden besteld die niet meer op voorraad zijn! 

In het platform pas je gemakkelijk de titels, EAN en SKU-codes van je producten aan. Ook bieden wij de mogelijkheid van werken met virtuele bundels en THT-registratie aan. 

24/7 inzicht 

Via grafieken, tabellen en rapportages in ons platform heb je altijd en overal inzage in je e-commerce bedrijf. Vergelijk het aantal bestellingen per webshop of bekijk de orders met een retourstatus. Deze data exporteer je gemakkelijk, zodat je via Excel of Power BI geavanceerde analyses kan doen. Zo heb jij alle data die je nodig hebt om je e-commerce bedrijf nog verder te laten groeien. 

Door middel van het ticketsysteem in ons platform handel je gemakkelijk problemen af, wanneer er toch een keer iets fout gaat bij een bestelling. In dit ticketsysteem vind je ook de logistieke klantenservice van QLS, die rechtstreeks met de eindconsument en onze verzendpartners logistieke problemen oplost. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Al vanaf 1,95 per order

Bekijk onze prijzen

Onze integraties en vervoerders

De populaire integraties zijn door QLS te integreren. Ook wanneer je koppeling er niet tussen staat, kunnen we de mogelijkheden bespreken. Dus neem zeker contact met ons op! Het door ons zelf ontwikkelde verzendplatform brengt vele voordelen met zich mee, je bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Het platform is gebruiksvriendelijk en 24/7 in te zien!

Om de beste service te verlenen aan je klanten, kan een snelle levertijd niet ontbreken. Daarom werkt QLS met diverse vervoerders samen om deze service aan te bieden. Van Next-Day delivery in de Benelux tot Same-Day delivery in Nederland, QLS maakt het mogelijk! 

Vraag een offerte aan

Wil je samen met ons verder groeien?  

Neem contact op met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek

Neem contact op!