Software

Data en orderverwerking binnen handbereik om verder te groeien.

Op my.QLS kan jij profiteren van een real-time inzicht in al jouw bestellingen, verzendingen, retouren en voorraad. Zo kan jij je volledig concentreren op het maximaliseren van de groei van jouw webshop!

In ons platform heb je realtime inzage in je bestellingen, zendingen, retouren en de voorraad.

lex
Meer over QLS
Clock
24/7 Realtime
overzicht
Naadloze
integraties
star
Een uniek
All-in tarief

Zo werkt my.QLS

Ons volledig zelf ontwikkelde platform, my.QLS, geeft jou inzicht in het volledige logistieke proces en zorgt ervoor dat alle online bestellingen worden omgezet in tevreden eindconsumenten. Het maakt niet uit op welk platform jij jouw producten verkoopt, ons team van enthousiaste developers zorgt ervoor dat de bestellingen snel en correct in my.QLS terechtkomen. Zo hebben wij Plug & Play koppelingen met meer dan 20+ platformen, maar ook de mogelijkheid om via REST API met elk ander platform te koppelen. Meer dan 1.500+ klanten vertrouwen elke dag op my.QLS voor de correcte verwerking van alle bestellingen.

Naadloze integraties

Koppel gemakkelijk al jouw verkoopplatformen aan my.QLS door middel van onze naadloze integraties. Dankzij deze integraties zorgen wij ervoor dat alle bestellingen direct in my.QLS terechtkomen en op tijd worden verzonden. Natuurlijk sturen wij ook informatie als de bestelstatus en track & trace codes terug naar de webshop. Daarnaast kan jij via my.QLS gemakkelijk instellingen veranderen, zoals de uitgebreide bezorgopties. 

Wil jij koppelen met een volledig op maat gemaakte webshop of staat jouw webshop systeem hier niet tussen? Ook dan kunnen wij de orderverwerking volledig automatiseren via een maatwerk integratie of onze REST API. Ons team van enthousiaste developers helpen jou hier graag bij! 

Realtime voorraadbeheer 

Wanneer jij gebruikmaakt van onze fulfilment diensten, heb jij gemakkelijk inzicht in de voorraad van alle producten die bij ons in de opslag liggen. Deze voorraad wordt bij een order direct bijgewerkt en realtime doorgegeven aan alle verkoopplatformen waarop jij verkoopt. Zo voorkomen wij dat er producten worden besteld die niet meer op voorraad zijn! 

In my.QLS kan jij eenvoudig de titels, EAN en SKU-codes van jouw producten aanpassen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te werken met virtuele bundels en THT-registraties.

24/7 inzicht 

Via grafieken, tabellen en rapportages in my.QLS heb jij altijd en overal inzage in jouw verkoopactiviteiten. Vergelijk het aantal bestellingen per webshop of bekijk de orders met een retourstatus. Deze data exporteer jij gemakkelijk, zodat jij via Excel of Power BI geavanceerde analyses kan doen. Zo heb jij alle data die nodig is om jouw webshops verder te laten groeien. 

Door middel van ons ticketsysteem in my.QLS kan jij gemakkelijk problemen afhandelen wanneer er toch een keer iets fout gaat. In dit ticketsysteem vind jij ook de logistieke klantenservice van QLS, die rechtstreeks met de eindconsument en onze verzendpartners, logistieke problemen kan oplossen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan

Al vanaf 1,95 per order

Bekijk onze prijzen

Onze integraties en vervoerders

De populairste integraties zijn door ons te integreren. Als jouw koppeling er niet tussen staat, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Het door ons zelf ontwikkelde verzendplatform my.QLS zorgt ervoor dat jij niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. 

Om de beste service te verlenen aan jouw klanten, kan een snelle levertijd natuurlijk niet ontbreken. Klanten verwachten tegenwoordig veel verschillende bezorgopties. Daarom werkt QLS met diverse vervoerders samen om deze service aan te bieden. Van Next-Day delivery in de Benelux tot Same-Day delivery in Nederland, QLS maakt het mogelijk!

Ben jij benieuwd welke voordelen my.QLS nog meer met zich meebrengt? Neem gerust contact met ons op!

Vraag een offerte aan

Wil je samen met ons verder groeien?  

Neem contact op met één van onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op!