Integraties

Met meer dan 20+ integraties bieden wij bij QLS een moeiteloze oplossing voor het importeren van orders vanuit diverse verkoopkanalen naar ons eigen ontwikkelde verzendplatform, my.QLS. Zelfs als jouw webshop niet standaard wordt ondersteund, staan wij paraat om je van dienst te zijn. Is jouw webshop volledig op maat gemaakt? Ook dan kunnen wij je voorzien door automatisch jouw bestellingen naar ons door te zetten. Bij QLS streven wij ernaar om het beheer van jouw orders zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ontdek al onze integraties en kies de optie die perfect past bij jouw webshop. Of het nu gaat om een op maat gemaakte integratie of het gebruik van onze eenvoudige Restful API, bij QLS bieden wij flexibele opties die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Bol

Bol. is een veelgebruikt e-commerceplatform voor verkopers. Het kan naadloos worden geïntegreerd met my.Qls, waardoor jij een duidelijk overzicht hebt in al jouw verkoopactiviteiten en voorraad!

Bol

Bol. is easy to integrate into my.QLS!

Woocommerce

WooCommerce is een e-commerceplugin voor WordPress, waarmee gebruikers eenvoudig online webshops kunnen opzetten en beheren. Het is flexibel en integreerbaar in my.QLS!

Woocommerce

WooCommerce is easy to integrate into my.QLS!

shopify
Shopify

Shopify is een toonaangevend e-commerceplatform waarmee ondernemers webshops kunnen bouwen en beheren. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak en is volledig integreerbaar in my.QLS!

shopify
Shopify

Shopify is easy to integrate into my.QLS!

Lightspeed

Lightspeed is een toonaangevend platform met de nadruk op point-of-sale en e-commerce, waarmee ze effectief voorraadbeheer en online verkoopintegratie kunnen beheren.

Lightspeed

Lightspeed is easy to integrate into my.QLS!

magento
Magento

Magento is een krachtig e-commerceplatform dat schaalbare en geavanceerde webshops mogelijk maakt, met flexibiliteit en uitgebreide functies. Magento is eenvoudig te integreren aan my.QLS!

Mijnwebwinkel

MijnWebWinkel is een e-commerceplatform dat ondernemers in staat stelt om moeiteloos hun eigen webshop te creëren en te beheren. MijnWebWinkel is eenvoudig te integreren aan my.QLS!

amazon
Amazon

Amazon is een e-commerceplatform voor verkopers die wereldwijd verkopen. Met een naadloze integratie met my.Qls, heb jij direct een duidelijk overzicht hebt in al jouw verkoopactiviteiten!

PrestaShop

PrestaShop is een veelzijdig e-commerceplatform, geliefd om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het biedt uitgebreide functies voor productbeheer en naadloze integraties.

CCV Shop

CCV Shop is een eenvoudig e-commerceplatform voor webwinkelbeheer, geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. CCV Shop is naadloos te integreren aan my.QLS!

Mirakl

Mirakl is een platform voor het creëren en beheren van online marktplaatsen, waarmee bedrijven hun productaanbod kunnen vergroten door externe verkopers te integreren.

Shopware Six

Shopware Six is een krachtig e-commerceplatform met aanpasbare functies en gebruiksgemak voor het bouwen en beheren van webwinkels. Shopware Six is eenvoudig te integreren aan my.QLS.

Exact Online

Exact Online is cloudgebaseerde boekhoud- en bedrijfssoftware, ontworpen om ondernemers te helpen bij financiële en administratieve processen. Exact is eenvoudig te integreren aan my.QLS.

Cs cart

CS-Cart is een krachtig e-commerceplatform dat wordt gebruikt om online winkels te bouwen en te beheren. Het biedt een scala aan functies en tools en is integreerbaar met my.QLS!

Channel Engine

Channel Engine is een geavanceerd e-commerceplatform dat verkopers ondersteunt bij het opzetten en beheren van online winkels en het is eenvoudig te integreren aan my.QLS.

Plentymarkets

Plentymarkets is een alles-in-één e-commerceoplossing die verkopers helpt bij het beheren van de online bedrijven en Plentymarkets is eenvoudig te integreren met my.QLS.

Box API

Box API is de ontwikkelaarstoolset van Box, een cloudopslag- en samenwerkingsplatform, die aanpasbare integraties en apps mogelijk maakt voor bestandstoegang en samenwerking.

Plug & Pay

Plug & Pay maakt het gemakkelijk voor webshop eigenaren om online betalingen te accepteren door een veilige ervaring te bieden en naadloze integratie met my.QLS.

Afosto

Afosto is een geïntegreerd platform aan my.QLS dat webshops eigenaren ondersteunt bij het beheren van zowel hun fysieke als online verkoop. Afosto is eenvoudig te integreren aan my.QLS.