Sociaal inclusief ondernemen

QLS maakt gelijke kansen realiteit

QLS gelooft sterk in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd of andere kenmerken. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en betrokken voelt.

Meer over sociaal inclusief ondernemen
Gelijke kansen
voor iedereen
Inclusieve
werkomgeving
Samenwerking met
Profila Zorggroep

Samen naar een betere toekomst

Ons motto luidt: “Gelijke kansen voor iedereen”. Hierbij streven wij naar een diverse en inclusieve werknemerspopulatie, waarbij wij talent en vaardigheden erkennen ongeacht iemands achtergrond. Als sociaal inclusieve onderneming streven wij ernaar om ook anderen in de gemeenschap te ondersteunen. Wij werken samen met lokale organisaties en instanties om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Profila Zorggroep

QLS werkt samen met Profila Zorggroep. Met liefde en lef geeft Profila Zorggroep de zorg en ondersteuning aan mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking. Ze begeleiden ongeveer 1.100 mensen op woonlocaties, dagbestedingslocaties, gezinshuizen of gewoon thuis.

Door betrokken te raken bij Profila Zorggroep, kunnen wij bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke toegang heeft tot o.a. de arbeidsmarkt. Tevens biedt de samenwerking ook kansen voor sociale interactie en het opbouwen van waardevolle relaties.

 

sociaal inclusief ondernemen

Men@Work

De mannen van Men@Work zijn een onderdeel van Profila Zorggroep en helpen QLS met diverse werkzaamheden. Het team van Men@Work bestaat uit mannen met een verstandelijke beperking of psychische problemen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ze verrichten diverse werkzaamheden voor QLS, zoals het onderhouden van het terrein van QLS dat inmiddels is uitgegroeid tot een terrein van 10.000 m2. Het wassen van de bussen, volle containers legen en het vouwen van doosjes. 

foto kapstokken

Oog voor duurzaamheid

De toppers van Men@Work laten continu weer zien dat ze niet alleen fantastisch werk afleveren, maar ook oog hebben voor duurzaamheid. Met hun nieuwste project hebben ze prachtige QLS kapstokken gemaakt van gerecyclede materialen. Een echte blikvanger in onze kantine! Een ander mooi project is het sleutelbord wat ze hebben gemaakt voor QLS. Dankzij het sleutelbord hebben wij altijd een overzicht van de sleutels.

tekenen samenwerken

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen m.b.t. MVO. QLS gelooft sterk in de kracht van samenwerking bij het realiseren van succesvolle projecten. Mocht je willen samenwerken? Onze aanpak bij MVO richt zich op het opbouwen van sterke partnerschappen en het creëren van synergieën. Neem contact met ons op. Samen naar een betere toekomst!

Ontdek QLS in de media

Lees ons persbericht