Fulfilment bedrijf

Fulfilment bedrijven voor webshops

Webshopeigenaars hebben het druk met het runnen van hun webshop. Fulfilment bedrijven bieden de oplossing zodat webshopeigenaars meer tijd overhouden voor andere zaken. Laat ons je informeren en bekijk de mogelijkheden!

Meer over QLS
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

Fulfilment bedrijf

Als webshopeigenaar heb je een hoop zaken aan je hoofd. Komt dat je bekend voor? Je wilt groeien, maar de capaciteit is er niet. QLS kan jou hierbij helpen als fulfilment bedrijf door het volledige logistieke proces uit handen te nemen. Van opslag en orderpicking tot aan de verzending van het transport. QLS regelt het allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in het snel en veilig verzenden van pakketten op grote schaal. Door je logistieke proces uit handen te geven, profiteer je mee met de flexibele bezorgopties voor jouw klanten. 

Hét fulfilment bedrijf met de scherpste tarieven

Wil jij ook kosten besparen op jouw logistieke proces? Wij verzenden de pakketten voor veel andere webshops, hierdoor kunnen wij profiteren van volumekorting en jou de scherpste prijs bieden als fulfilment bedrijf. Bij ons ben je altijd zeker van een vast tarief en zijn er geen verrassingen. Hierdoor weet altijd waar je aan toe bent! Bekijk hier de tarieven.

Fulfilment bedrijf en de AutoStore 

Orderpicking naar een hoger niveau met onze AutoStore. Wat is de AutoStore? De AutoStore is een innovatief automatisch opslag- en orderverzamelsysteem. Het systeem brengt op een compacte en efficiënte manier goederen naar een persoon. De AutoStore maakt gebruik van een energie terugwinningssysteem tijdens het neerlaten van de kist en het remmen van de robot om de elektriciteitskosten te verlagen. 

De AutoStore zorgt ervoor dat wij een betere ordernauwkeurigheid hebben, dit betekent dat wij jouw bestelling geheel foutloos kunnen verzamelen. Ook wordt de online bestelling sneller verwerkt en zal jouw bestellingen heel snel verzonden worden. Hiernaast liggen alle producten van onze klanten droog en veilig opgeborgen. 

Contact 

Vind je niet alle informatie die je nodig hebt? Neem gerust contact op! Je kunt ons op diverse platformen bereiken, zie hieronder onze contactgegevens. 

Liever een persoonlijke afspraak?

Heb je vragen over onze diensten of wil je persoonlijk advies neem contact op met één van onze specialisten!