Fulfilment services

Laat je informeren over fulfilment services.

Fulfilment services ondersteunen veel ondernemers bij het logistieke proces. Laat je informeren hierover en kijk wat wij kunnen betekenen voor jou!

Meer over QLS
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

Wat zijn fulfilment services?

Fulfilment services houdt in dat alle stappen van het logistieke proces van een webshop uit handen worden genomen. Van het verwerken van orders tot en met het verwerken van retourzendingen. Fulfilment services richten zich op de orderverwerking van online winkels. Het grootste voordeel van het uitbesteden van je logistieke proces is dat je veel tijd overhoudt die je kan besteden voor andere belangrijke onderdelen in je webshop.

Voordelen van fulfilment services

Het uitbesteden van het logistieke proces van je webshop heeft meerdere voordelen. De grootste reden is dat er veel tijd en geld bespaard wordt. Als je het logistieke proces uit handen laat nemen, houd je meer tijd over voor andere onderdelen in je webshop, denk dan aan inkoop of marketing. Op het gebied van fulfilment is QLS een expert en wij profiteren van volumekortingen. Dit wil zeggen dat wij door een hoge frequentie van pakketten die wij verzenden lagere kosten hebben waardoor jij dus uiteindelijk minder kwijt bent.

QLS streeft ernaar om haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Een groene toekomst vinden wij belangrijk en wij zetten ons allemaal daarvoor in. Zo hebben wij op het dak van ons pand zonnepanelen geplaatst, hiermee bespaart QLS duizenden kilo’s CO2 op jaarbasis. Onze inpakmachine zorgt ervoor dat het gebruikte verpakkings- en opvulmateriaal zo laag mogelijk gehouden wordt. Overigens maken wij gebruik van gerecycled verpakkings- en opvulmateriaal.

Wij zijn dé specialist in ons vakgebied en daarom kunnen wij het snelst zorgen dat pakketten op tijd aankomen bij de consument. Onze klanten profiteren van onze expertise en houden daardoor geld over. Honderden webshops waren jou al voor. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Integraties en vervoerders

Op ons platform voor fulfilment services is het mogelijk om de meest populaire integraties te integreren aan je webshop. Staat je gewenste integratie niet tussen het lijstje? Neem dan contact op met ons dan bespreken wij de mogelijkheden! Dankzij het verzendplatform dat wij zelf hebben ontwikkeld, bespaar je tijd en geld waardoor jouw webshop nog meer kan groeien. Om een optimale service te kunnen bieden moeten bestellingen op tijd aankomen bij de consument. Wij werken samen met diverse vervoerders om jouw de beste service aan te bieden. Next-Day delivery in de Benelux en Same-Day delivery, het kan met QLS!

Kom bij ons langs in Dordrecht!

Ben jij benieuwd geworden naar QLS en onze fulfilment services en wil je graag een kijkje nemen achter de schermen? Maak een afspraak en kom langs! Wij leggen jou graag onze processen uit.