Picqer

Koppel de magazijnsoftware van Picqer met QLS

Met de Picqer x QLS integratie combineer je de controle over je magazijn met de goedkope verzendlabels en gratis afhaalservice van QLS. Hiermee creëer je een perfecte totaaloplossing voor de orderverwerking in jouw magazijn!

Meer over Picqer
Clock
Besteed minder tijd
aan verzendingen
Integreer eenvoudig
en snel met Picqer
star
Verstuur met diverse
vervoerders pakketten

Wat is Picqer?

Picqer heeft eigen magazijnsoftware ontwikkelt voor webwinkels. Wanneer je producten online verkoopt en zelf de orderverwerking doet is het enorm belangrijk om je magazijn zo efficiënt en eenvoudig te laten voorlopen. Picqer realiseert dit door nauwkeurig voorraadbeheer, slimme looproutes, inkoopadvies en nog veel meer handige features. Zo zorg je ervoor dat je grip houdt op je magazijn en dat de bestellingen van je webshop altijd op tijd aan QLS worden meegegeven. Meer weten over de magazijnsoftware van Picqer? Lees het hier!

 

De voordelen

Door Picqer te koppelen met QLS geniet je van de volgende features:

  • Met één druk op de knop haal je de QLS verzendlabels op in Picqer
  • Picqer ontvangt vanuit QLS automatisch de Track & Trace linkjes en verzendbevestigen voor alle bestellingen
  • Creëer verzendprofielen en bezorgopties om handmatige instelligen per bestelling te voorkomen
  • Alle zendingen aangemaakt in Picqer worden gratis afgehaald door QLS

Integreren met Picqer

Wil je je Picqer account koppelen met QLS zodat je ook hier gebruik kan maken van de voordelige verzendlabels? Dat is gemakkelijk in te regelen via de volgende stappen.

Helaas is de koppeling met QLS in Picqer nog niet voor iedereen zichtbaar. Neem daarom contact op met je Accountmanager van Picqer om aan te geven dat je wilt koppelen met QLS. Zodra het support-team van Picqer dit voor jou heeft geactiveerd voeg je QLS gemakkelijk toe als pakketdienst onder instellingen → pakketdiensten. Doorloop de stappen in Picqer en je bent klaar om je bestellingen via QLS te verzenden!

Vragen of support

Indien je tijdens het koppelen met Picqer nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, staan wij voor je klaar. Wij begrijpen dat integratie uitdagend kan zijn. Je vindt uitgebreide documentatie in onze kennisbank om het koppelen te vergemakkelijken. Voor specifieke begeleiding of problemen kun je een supportticket aanmaken in de QLS omgeving.

Wil jij ook tijd en geld besparen? 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als je wilt integreren met Picqer of als je specifieke vragen hebt over Picqer.