Bol

Archieven: Integratie

Een post type voor integratie

Bol

Bol.com is een toonaangevend Nederlands e-commerceplatform met een breed assortiment aan producten en een sterke aanwezigheid in Nederland en België. Lees hier meer

Shopify

Shopify is een toonaangevend e-commerceplatform waarmee ondernemers online winkels kunnen bouwen en beheren. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit.

Woocommerce

WooCommerce is een e-commerceplugin voor WordPress, waarmee gebruikers eenvoudig online winkels kunnen opzetten en beheren. Het is flexibel en populair bij diverse online retailers.

Lightspeed

Lightspeed is een toonaangevend platform met de nadruk op point-of-sale en e-commerce, waarmee ze effectief voorraadbeheer en online verkoopintegratie kunnen beheren.

Magento 2

Magento 2 is een krachtig e-commerceplatform dat schaalbare en geavanceerde online winkels mogelijk maakt, met flexibiliteit en uitgebreide functies voor middelgrote tot grote bedrijven.

Amazon

Amazon is ’s werelds grootste online retailer en techgigant, opgericht in 1994, en heeft een wereldwijde invloed op verschillende industrieën.

Mijnwebwinkel

MijnWebWinkel is een e-commerceplatform dat ondernemers in staat stelt om moeiteloos hun eigen webwinkel te creëren en te beheren.

PrestaShop

PrestaShop is een veelzijdig e-commerceplatform, geliefd om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het biedt uitgebreide functies voor productbeheer en naadloze integraties.

CCV Shop

CCV Shop is een eenvoudig e-commerceplatform voor webwinkelbeheer, geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Magento 1

Magento 1 is een eerdere versie van het e-commerceplatform met aanpassingsmogelijkheden, maar is nu verouderd en niet meer ondersteund. Hierdoor zijn veel gebruikers overgestapt naar Magento 2.

Mirakl

Mirakl is een platform voor het creëren en beheren van online marktplaatsen, waarmee bedrijven hun productaanbod kunnen vergroten door externe verkopers te integreren.

Shopware Six

Shopware Six is een krachtig e-commerceplatform met aanpasbare functies en gebruiksgemak voor het bouwen en beheren van webwinkels.

Exact Online

Exact Online is cloudgebaseerde boekhoud- en bedrijfssoftware, ontworpen om ondernemers te helpen bij financiële en administratieve processen.

Box API

Box API is de ontwikkelaarstoolset van Box, een cloudopslag- en samenwerkingsplatform, die aanpasbare integraties en apps mogelijk maakt voor bestandstoegang en samenwerking.

Shopify

Koppel eenvoudig Shopify aan het QLS platform.

Magento

Koppel eenvoudig Magento aan het QLS platform.