Optiply

Integreer met Optiply en behaal meer omzet met je webshop

Ben je steeds meer tijd kwijt aan het handmatig inkopen van producten voor je webshop? Worden de Excel berekeningen steeds complexer en loop je vaak tegen outofstocks aan? Doordat wij samenwerken met Optiply hebben wij de perfecte oplossing. Door de software van Optiply doe je voortaan je inkopen met één druk op de knop en heb je altijd de juiste aantallen producten op voorraad. QLS is officieel partner van Optiply.

Meer over Optiply
Clock
80% minder tijd
besteden aan inkoop
Minder voorraad en
dus meer cashflow
star
5-10% meer omzet door
productbeschikbaarheid

Wat is Optiply?

Optiply ontwikkelt en levert inkoop- en voorraadbeheer optimalisatiesoftware met een duurzamere supply chain als streven. Op dit moment doet Optiply dit voor meer dan 500+ e-commerce klanten! Met het Al-inkoopalgoritme van Optiply kan jouw onderneming 80% van de inkoopbeslissingen automatiseren. Nauwkeurige forecasts maken het mogelijk om op basis van data de bedrijfsvoorraad in evenwicht te brengen. Met Optiply voorkom je als webshop dat je inkomsten misloopt als gevolg van stockouts of dat je niet verder kunt groeien, omdat geld vastzit in overtollige voorraad.

Omzet verhogen

Je koopt met Optiply de juiste producten in. Optiply zorgt dat je altijd, maar ook de juiste hoeveelheid bestelt. Op deze manier grijp je minder mis en verhoog je de productbeschikbaarheid. Optimaal voorraadbeheer leidt gemiddeld tot 5 á 10% verbeterde productbeschikbaarheid!

Verlaag je voorraad

Optiply organiseert je voorraad door continu de laatste verkopen te analyseren. Producten die zorgen voor de meeste omzet krijgen voorrang. De voorraad voldoet dus aan de vraag van de klant. Hiermee voorkom je overtollige voorraad en creëer je meer ruimte in jouw magazijn. Hiermee verlaag je de voorraad met 26%.

Minder tijd voor inkopen

Met Optiply bespaar je tijd door inefficiënte, handmatige processen te automatiseren. Zo scherp mogelijk inkopen van producten en materialen worden hierdoor gestimuleerd. Hierdoor houd je meer tijd over voor andere zaken. Het is haalbaar om 80% minder tijd te besteden aan inkopen.

Wil jij ook tijd en geld besparen? 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als je wilt integreren met Optiply of als je specifieke vragen hebt over Optiply.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.