Terug naar het overzicht

PERSBERICHT: QLS beloont harde inzet van Profila Zorggroep met all-inclusive reis naar Disneyland!

14 dec 2023 - Leestijd: 2 min

Al ruim 3 jaar zetten de mannen van Profila Zorggroep zich wekelijks met veel passie in bij QLS. Zo ondersteunen ze QLS met taken waardoor QLS nog beter haar klanten van dienst kan zijn. Denk aan het schoonmaken van het wagenpark, het inpakken van pakketten of het opruimen van het terrein. Om de harde inzet te belonen schenkt QLS een all-inclusive reis voor 20 personen naar Disneyland aan voor de mannen van Profila Zorggroep.

Het bieden van arbeidsplaatsen aan Profila Zorggroep is één van de diverse voorbeelden waarop QLS zich inzet voor een betere samenleving. QLS wilt namelijk niet alleen haar klanten voorzien van de beste diensten voor een betaalbare prijs, maar dit op zo’n manier doen dat QLS een positieve impact maakt op de gehele samenleving.

Gelijke kansen voor iedereen

Quincy Boogers: “Al een langere tijd vinden wij als familie dat ondernemen verder gaat dan alleen het helpen van klanten. Daar hebben wij ons MVO-beleid op gebaseerd met als speerpunten duurzaamheid, inclusiviteit en goede doelen. Wij zijn enorm trots dat wij door de harde groei die QLS doormaakt ons ook steeds meer mogen inzetten voor deze punten.

Onze samenwerking met Profila Zorggroep is heel fijn. De samenwerking biedt QLS de kans om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt écht mee te laten doen in de samenleving. Het maakt mijn dag als ik de mannen weer met een grote glimlach op hun gezicht over ons terrein zie lopen. Om onze waardering goed over te dragen, bieden wij de hele groep deze mooie reis naar Disneyland aan.”

sociaal inclusief ondernemen

De samenwerking met QLS is uniek

Melvin Slooten, Werkbegeleider Profila Zorggroep, uit zijn diepe waardering voor de unieke samenwerking met QLS, waarin een sterke familiaire sfeer en wederzijdse waardering centraal staan. Slooten benadrukt: “Onze samenwerking met QLS is werkelijk uniek. Het is een mooi familiebedrijf, waarin waardering en ondersteuning centraal staan en het QLS-team toont een oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers, wat bijdraagt aan een sterke band tussen beide organisaties.”

Een korte impressie: