Terug naar het overzicht

PERSBERICHT: QLS breekt alle records, een ongekende groei van 58% tijdens Black Friday en Cyber Monday

28 nov 2023 - Leestijd: 2 min

Tijdens Black Friday week en Cyber Monday heeft QLS ongekende successen geboekt, waarbij alle records werden verbroken voor zowel het bedrijf zelf als voor haar klanten. Met een indrukwekkende stijging van 58% in het aantal orders ten opzichte van vorig jaar, markeert dit een mijlpaal in de geschiedenis van QLS. De afgelopen jaren is het familiebedrijf uit Dordrecht uitgegroeid tot een prominente speler in de markt van fulfilment en pakketdienst.

De Black Friday gekte heeft QLS zelfs ertoe aangezet om op zaterdagen te gaan inpakken om ervoor te zorgen dat QLS de verwachtingen van haar klanten blijven overtreffen.

Deze inspanningen hebben geresulteerd in een buitengewoon eindresultaat, waarbij QLS met trots kan melden dat de samenwerking met logistieke partners DHL en PostNL een cruciale rol heeft gespeeld in het behalen van deze mijlpaal.

Grootste piek op Cyber Monday

Op Cyber Monday heeft QLS een ongekende piek bereikt met maar liefst 92.000 orders. Dit getuigt van het vertrouwen dat de klanten in QLS hebben en benadrukt de capaciteit van QLS om te voldoen aan de toenemende vraag, zelfs tijdens de meest uitdagende periodes.

Quincy Boogers, Algemeen Directeur van QLS, deelt zijn enthousiasme over deze prestatie:
“Dit jaar is voor QLS een jaar van ongekende groei en succes geweest. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en voor de toewijding van ons team dat zich onvermoeibaar heeft ingezet om aan de groeiende vraag te voldoen. De samenwerking met DHL en PostNL heeft onze operationele efficiĆ«ntie versterkt, waardoor wij in staat waren om deze indrukwekkende resultaten te behalen.”

De Algemeen Directeur voegt eraan toe: “De recordbrekende prestaties zijn een weerspiegeling van ons streven naar excellentie en klanttevredenheid. Wij kijken ernaar uit om deze groei voort te zetten en onze dienstverlening verder te optimaliseren om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.”

De drukte is nog niet voorbij

De drukte blijft aanhouden met de naderende feestdagen, waaronder Sinterklaas en Kerst. Quincy Boogers benadrukt hierbij het belang van de innovatieve ontwikkelingen van QLS: “Onze voorbereiding op de komende feestdagen is niet een anticipatie op de drukte, maar een resultaat van doordachte innovaties.

Wij hebben de mogelijkheid om snel te schakelen op basis van voorspellingen en de recente uitbreiding van onze AutoStore met een capaciteit van 110.000 bakken en 105 robots versterkt onze positie aanzienlijk.

Met deze geavanceerde voorbereidingen is QLS vastbesloten om de verwachte drukte tijdens de feestdagen met succes te managen en blijft het bedrijf zich inzetten voor een naadloze dienstverlening aan haar klanten.

Een korte impressie: