Terug naar het overzicht

QLS opent nieuwe vestiging in Dordrecht

27 sep 2022 - Leestijd: 1 min

qls breidt uit

Per 1 september 2022 heeft QLS een nieuwe vestiging geopend en daar is QLS trots op! Door de enorme groei heeft QLS een nieuw pand geopend aan de Daltonstraat in het grootschalige bedrijfscomplex in Dordrecht. De opening van deze nieuwe vestiging verstevigt onze fulfilment, pakketdienst en software positie in Nederland en Europa. 

Tweede vestiging van QLS 

Afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan de uitbreiding van ons huidige pand aan de Kerkeplaat in Dordrecht waarbij de AutoStore maar liefst viermaal is uitgebreid. Door de aanhoudende stroom aan klanten en orders zijn wij genoodzaakt om nog een vestiging te openen. Het pand aan de Daltonstraat is daarom gevestigd op een grootschalig industrieterrein en ligt centraal langs de snelweg. Dit is dus ideaal voor het leveren en het verzenden van de goederen voor de klanten van QLS. 

De ambitie om nog meer te groeien 

Net zoals de andere vestiging van QLS zijn de werkzaamheden opslag, orderpicken en goederen verpakken. Verder vindt er ook de goederenontvangst en retourstroom plaats. Ook dit pand is voorzien van QLS personeel, die dagelijks maar één doel hebben en dat is de klanten ontzorgen in het logistieke proces.  

QLS heeft door deze uitbreiding de ambitie om de komende jaren nog meer te groeien. Er is dus een grote kans, dat deze twee vestigingen de komende jaren verder worden uitgebreid met nog meer vestigingen van QLS!