Zakelijk pakketten versturen

Zakelijk pakketten versturen bij QLS

Zakelijk pakketten versturen is ideaal voor ondernemers. De kosten hierbij zijn lager dan als er gebruik gemaakt wordt van de particuliere diensten. Ontdek wat QLS hiermee kan betekenen voor jou!

Meer over QLS
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & Play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

Zo werkt zakelijke pakketten versturen

Bij QLS verzend je jouw pakketten snel en gemakkelijk wereldwijd met behulp van onze verzendtool. Wij onderscheiden ons met de gratis ophaalservice ongeacht het aantal pakketten per dag. De pakketten worden verstuurd door onze verzendpartners. Wij werken met een flexibele dienstverlening, dit houdt in dat je nergens aan vast zit en ten alle tijden de relatie stop kunt zetten!

Realtime fulfilment platform

Via onze gebruiksvriendelijke verzendtool kun je eenvoudig werken. Genereer met één klik al je verzendlabels! Ook jouw klanten kunnen gemakkelijk zendingen retourneren in ons persoonlijke retourportaal. Ons portaal is volledig geautomatiseerd, hierdoor heb jij direct inzicht in de retourstatus.

Ruime bezorgtijden

Klanten hebben tegenwoordig steeds hogere verwachtingen en eisen. Om deze wensen van de klanten te kunnen vervullen, hebben wij een verschillende verzendopties beschikbaar: 

       Brievenbuspakje wordt binnen 24 uur afgeleverd met track & trace. 

       Maandaglevering: In het weekend besteld, maandag in huis tussen 11:00 uur en 18:00 uur. 

       Avondlevering: Van maandag tot vrijdag bezorgd tussen 18:00 uur en 21:00 uur. 

       Same-Day delivery: voor 12:00 besteld, vanavond in huis tussen 18:00 en 21:00. 

       Bestellingen ophalen bij één van de ruim 2000 servicepunten in de Benelux.
 

Scherpe prijzen

Bij QLS weet je altijd welke kosten je kwijt bent en je bent zeker van de laagste prijs. Dit komt, omdat wij tienduizenden pakketten per dag versturen. Hierdoor profiteren wij van volumekorting en kunnen wij jou scherpe tarieven garanderen. Wij bieden onze fulfilmentdienst aan vanaf 1,95 per order en pakketdienst vanaf 3,80 per pakket.

Vraag hier een offerte aan en zie hoeveel kosten jij kunt besparen!