E-fulfilment

Blijf groeien met je webshop!

Met ons geautomatiseerde e-fulfilment centrum neemt QLS het volledige logistieke proces voor webshops uit handen. Wij zijn in staat om dagelijks snel en duurzaam tienduizenden pakketten te verzenden.

Meer over e-fulfilment
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Naadloze
integraties
star
Een uniek
All-in tarief

Wat is e-fulfilment?

QLS is de specialist op het gebied van e-fulfilment. Maar wat betekent e-fulfilment precies? E-fulfilment draait om het afhandelen van alle stappen die komen kijken bij het verwerken van orders van een webshop. Een e-fulfilment bedrijf richt zich specifiek op het verwerken van bestellingen vanuit een webshop. QLS is een innovatief bedrijf met een sterke focus op groei. Daarom hebben wij gekozen voor geautomatiseerde processen die mogelijk worden gemaakt door ons geautomatiseerde magazijn, genaamd de AutoStore en onze inpakmachines.

E-fulfilment voordelen

Er zitten veel voordelen aan e-fulfilment uitbesteden. Wij hebben deze voordelen voor jou op een rijtje gezet. De grootste reden dat webshops hun logistieke proces uit handen geven, is om tijd te besparen. Bij QLS zijn wij gespecialiseerd in orderverwerking en dat betekent dat wij pakketjes razendsnel kunnen versturen en verwerken. Daarnaast kunnen wij snellere bezorgopties aanbieden, omdat wij meerdere vervoerders hebben. Wij zijn altijd goed voorbereid op piektijden, bijvoorbeeld tijdens Kerst en Black Friday.

Door de tijd die jij bespaart, kun jij je nu meer focussen op andere belangrijken zaken van je webshop, zoals marketing of het inkopen van nieuwe producten. Een ander voordeel van webshop fulfilment is dat jij geen ruimte hoeft vrij te maken voor opslag, wat uiteindelijk geld, tijd en ruimte bespaart. Wil jij nog meer voordelen ontdekken van het uitbesteden van je logistiek? Neem gerust contact met ons op!

E-fulfilment bij QLS

Ons e-fulfilment proces bij QLS begint met een ontvangst en controle van jouw producten. De producten worden zorgvuldig geïnspecteerd en veilig opgeslagen in ons e-fulfilment center. Via my.QLS heb je real-time inzicht in de status van je voorraad en planning inclusief een naadloze integratie met al je verkoopplatformen. Onze end-to-end oplossing biedt logistieke efficiëntie en strategische afstemming op jouw verkoopstrategie, terwijl wij zorgen voor een snel en efficiënt e-fulfilment proces. Bestellingen worden direct verwerkt en nauwkeurig opgevolgd via my.QLS, met een focus op snelle orderverwerking en een vlekkeloze klantervaring. Onze milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zorgen ervoor dat producten onbeschadigd aankomen, terwijl transparante e-fulfilment tarieven en een moeiteloze retourervaring jou helpen bij het beheer van jouw e-commerce activiteiten.

E-fulfilment tarieven

Bij QLS begrijpen wij dat elke webshop uniek is. Daarom hanteren wij een benadering waarbij wij onze klanten voorzien van een uniek all-in tarief dat volledig is afgestemd op individuele vereisten voor e-fulfilment. Onze service gaat verder dan alleen het aanbieden van logistieke ondersteuning. Of het nu gaat om het verwerken van bestellingen, het organiseren van verzendingen of het afhandelen van retourzendingen, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.