E-fulfilment

Wat is e-fulfilment?

Wij vertellen je wat e-fulfilment inhoudt en wat e-fulfilment voor jou kan betekenen.

Meer over QLS
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

Wat is e-fulfilment?

QLS is dé specialist op het gebied van e-fulfilment. Maar wat houdt e-fulfilment in? E-fulfilment handelt het volledige proces van orders uit een webshop af. Een e-fulfilmentbedrijf richt zich specifiek op het afhandelen van bestellingen uit een webshop. QLS is een innovatief bedrijf die de focus heeft op groei. Dit is een reden dat wij geautomatiseerd zijn.

Voordelen van e-fulfilment uitbesteden:

Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van je logistieke proces. Wij hebben deze voordelen voor jou op een rijtje gezet. De grootste reden dat webshops hun logistieke proces uit handen geven, is om tijd te besparen. QLS is gespecialiseerd in het verwerken van bestellingen en hierdoor kunnen wij in een veel kortere tijd de pakketten verzenden en verwerken. Daarnaast kunnen wij snellere bezorgopties aanbieden, omdat wij meerdere vervoerders hebben. Wij kunnen door ons specialisme de piektijden, zoals kerst en Black Friday makkelijk aan. Doordat je tijd bespaart, heb je nu meer tijd voor andere zaken dan je webshop, zoals marketing of de inkoop van (nieuwe) artikelen. Ook is het een voordeel dat je geen ruimte aan opslag kwijt bent. Je bespaart dus geld, tijd en ruimte. Wil je meer voordelen weten van het uitbesteden van je logistieke proces? Neem contact met ons op!

Jouw gehele logistieke proces uit handen door QLS

Ben jij ook veel tijd kwijt aan jouw logistieke proces? Wij kunnen dit geheel voor je uit handen nemen. Wij verzorgen de gehele goederenstroom! 

Wanneer wij jouw voorraad ontvangen, wordt dit direct opgeslagen in onze AutoStore. Als jouw webshop een bestelling ontvangt dan gaat ons team gelijk voor je aan de slag. Met behulp van robots verzamelen wij de producten bij elkaar en deze worden vervolgens zorgvuldig ingepakt door de inpakmachine. Wij zorgen voor een stevige verpakking met milieuvriendelijk opvulmateriaal om jouw pakketje zo veilig mogelijk op te kunnen sturen naar de klant. Ook handelen wij jouw retourzendingen af. Wij controleren de retourzending op de voorwaarden en slaan dit weer op in ons magazijn.

Wil jij ook tijd en geld besparen? Maak hier een afspraak

Scherpe prijzen

Bij QLS weet je altijd welke kosten je kwijt bent en je bent zeker van de laagste prijs. Dit komt omdat wij tienduizenden pakketten per dag versturen. Hierdoor profiteren wij van volumekorting en kunnen wij jou scherpe tarieven garanderen.

Vraag hier een offerte aan en zie hoeveel kosten jij kunt besparen!