Logistieke kosten verlagen in 2023?

Profiteer en bespaar op je logistieke webshop kosten

Het zijn onzekere tijden voor webshops. Ondernemers kampen met meer kosten, zoals hoge energieprijzen, stijging van brandstofkosten, sterk oplopende inflatie(s), logistieke kosten en meer. Bij QLS heb je wel zekerheid! Wij kiezen voor een vast tarief tot eind 2023! Bespaar tot 25% op de jaarlijkse logistieke kosten en nog veel meer. Maak kennis met ons familiebedrijf!

Meer over QLS
Clock
Cut-off
23:30 uur
Geautomatiseerd
magazijn
All-in
tarieven

Over ons

QLS is een familiebedrijf dat met veel passie haar intrede heeft gemaakt in de branche van logistieke e-commerce. Dit doet QLS door middel van de volgende diensten (fulfilment, pakketdienst en software). QLS heeft de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend logistiek e-commerce bedrijf. Dankzij onze AutoStore (geautomatiseerd magazijn) en inpakmachine kunnen wij nog sneller, voordeliger, duurzamer en efficiƫnter produceren.

Wil je geen omkijken meer hebben naar het logistieke proces? Fulfilment zorgt ervoor dat dit uit handen wordt genomen. Van goederenontvangst tot levering. Wij ontzorgen je volledig!

Wij halen ook pakketten op bij webshops met onze pakketdienst service. Het inpakken en labelen van de pakketten doe je dan nog zelf, maar de verzending regelen wij. Koppel je webshop eenvoudig aan ons verzendplatform en alles wordt geregeld.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!