QLS Foundation

QLS hecht veel waarden aan goede doelen, sponsoring en maatschappelijke initiatieven

Als bedrijf zijn wij daarom veel betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven. Door onze middelen, expertise en netwerken in te zetten, dragen wij bij aan de realisatie van hun doelen en helpen wij gemeenschappen te versterken

Meer over QLS foundation
Sponsoring van
sportclubs
Het steunen van
goede doelen
QLS
Foundation

Goede doelen en sponsoring

Bij QLS geloven wij sterk in de kracht van het ondersteunen en bijdragen aan goede doelen en sponsoring die een positieve impact hebben op de samenleving en de wereld om ons heen. Wij zijn toegewijd aan het maken van een verschil en het bevorderen van positieve verandering.

Wij nemen je graag mee in een aantal projecten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Wil je gaan samenwerken met ons? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe wij kunnen samenwerken voor een gemeenschappelijk doel! 

 

 Kinderziekenhuizen van Oranje

Ik zet mijn petje op! Jaarlijks worden er ruim 380.000 kinderen opgenomen in de Kinderziekenhuizen van Oranje. Zo’n opname is vaak spannend en brengt angst, pijn en stress met zich mee. Daar moeten wij wat aan doen! Koop daarom in de landelijke actiemaand april 2023 ook een petje, start een actie en laat je sponsoren via petjeop.nu. Samen beter! 
 
Wij zijn trots dat wij de orderverwerking hebben gedaan van de petjes. Er zijn duizenden petten verwerkt en verstuurd in de maand april 2023. Uiteraard deden wij ook mee met deze actie in de vorm van een challenge en donatie. Benieuwd hoe dit is afgelopen? Bekijk het onderstaande filmpje!

dfc dordrecht

Hoofdsponsor DFC Dordrecht

Met 16 augustus 1883 als oprichtingsdatum is DFC op zes na de oudste voetbalvereniging van het land. Het is inmiddels een begrip geworden in Dordrecht en omstreken. QLS sponsort al jaren de lokale sportclub DFC Dordrecht.

De waarden en positieve attributen die bij sport horen, zoals teamwork en doorzettingsvermogen passen goed in het DNA van QLS. Tevens vinden wij het belangrijk dat het een positieve invloed heeft op de gezondheid, het welzijn en de sociale interactie van mensen.

DeetosSnel 

QLS sponsort ook korfbalvereniging DeetosSnel in Dordrecht. QLS heeft niet zomaar gekozen om de lokale korfbalvereniging te sponsoren. Het DNA van DeetoSnel past ook goed bij QLS. Ambitie, topsport op lange termijn waarborgen, breedtesport voor jongens en meisjes, familiair, maatschappelijk betrokken, professionele streaming, nieuwe initiatieven, meer dan alleen korfbal… zo maar een paar eigenschappen van het unieke karakter, het bijzondere DNA van korfbalvereniging DeetosSnel uit Dordrecht.

samenwerken

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen m.b.t. sponsoring en goede doelen. QLS gelooft sterk in de kracht van samenwerking bij het realiseren van succesvolle projecten. Mocht je willen samenwerken? Onze aanpak bij sponsoring en goede doelen richt zich op het opbouwen van sterke partnerschappen en het creëren van synergieën. Neem contact met ons op. Samen naar een betere toekomst!

Ontdek QLS in de media

Ontdek QLS in de media

QLS kleurt niet blauw, maar oranje in april 2023!

Onze collega’s hebben zich in de maand april 2023 ingezet voor de Kinderziekenhuizen van Oranje. Naast het verwerken van de orders hebben wij ook diverse challenges gedaan om een mooi geldbedrag op te halen. Bekijk ons filmpje!