Bol.com fulfilment

Logistiek via bol.com

Bol.com is enorm aan het groeien en steeds meer mensen willen logistiek via bol.com gebruiken. Wij informeren je hierover, maar ook wat de alternatieven zijn.

Meer over QLS
Clock
Flexibele
Bezorgopties
Plug & play
Webshop koppelen
star
Een simpel
All-in tarief

Bol.com fulfilment

Bol.com is één van de grootste verkoopplatforms van Nederland. Veel mensen kopen hier producten en er zijn veel verschillende soorten verkopers op actief. Bol.com biedt een dienst aan die de volledige logistiek van webshops uit handen kan nemen. Zo hebben webshopeigenaars meer tijd over voor andere onderdelen in de organisatie.

Voordelen van logistiek via Bol.com

  • Je bespaart veel tijd, omdat alles uit het logistieke proces ontzorgt wordt
  • Klanten van de webshop krijgen exclusieve bezorgopties wat eventueel zorgt voor meer conversies
  • Producten komen hoger in de zoekresultaten te staan wat kan zorgen voor meer conversies
  • Er kan makkelijk geleverd worden in Nederland en in België

Voorwaarden van Bol.com fulfilment

In de afgelopen tijd is de vraag naar logistiek via Bol.com enorm gestegen. Hierdoor heeft Bol.com gekozen om nieuwe webshops selectief uit te kiezen om logistiek via Bol.com te kunnen gebruiken. Sinds 2022 is er een aanvullende voorwaarde, namelijk dat de webshop minimaal 3000 artikelen per jaar verkoopt. Webshopeigenaars kunnen zich inschrijven op een lijst en als er capaciteit is worden webshops gecontacteerd dat ze logistiek via Bol.com mogen gebruiken.

Wat bieden wij?

QLS is een logistiek bedrijf die dezelfde diensten biedt als Bol.com. Wij bieden onze fulfilmentdienst. Dit houdt in dat wij je producten opslaan in onze AutoStore, dit is een geautomatiseerd magazijn dat werkt d.m.v. robots. Als je een order ontvangt,  gaan onze robots en personeel aan de bak om jouw bestelling zo snel mogelijk bij de klant te krijgen.

We picken de order, pakken de order in en plakken de verzendlabels op de dozen. Tot slot geven wij de pakketten af bij onze logistieke vervoerders die het aflevert bij jouw klant. Ook regelen wij de gehele retourverwerking van jouw webshop.

Wij controleren de teruggestuurde producten op jouw retourvoorwaarden en slaan dit weer netje op in onze Autostore. De informatie van de retourzendingen is gemakkelijk terug te vinden in ons platform.

Bewaar je jouw producten liever zelf? Dan is onze pakketdienst iets voor jou. Hierbij bewaar je jouw producten zelf en bij een bestelling komen wij bij je langs om de producten voor een bestelling op te halen. Wij geven de pakketten vervolgens af en leveren dit bij jouw klant via onze logistieke vervoerders. Je moet zelf nog de producten inpakken en de pakketten etiketteren.

Heb je interesse? Neem contact met ons op of kijk op onze website!