Deutsche Post

Verzend als webshop met Deutsche Post

Bij QLS is het mogelijk om met Deutsche Post jouw zendingen wereldwijd te verzenden. Deutsche Post is naadloos geïntegreerd in onze QLS-software, waardoor je 24/7 toegang hebt tot al je bestellingen en real-time overzichten. Wij nemen de volledige koppeling uit handen, zodat je moeiteloos en snel je pakketten kunt verzenden met Deutsche Post!

Meer over Deutsche Post
Clock
Besteed minder tijd
aan verzendingen
Integreer eenvoudig
en snel met Deutsche Post
star
Verstuur met diverse
verzendmethodes

Over Deutsche Post

Deutsche Post is een wereldwijd erkende naam in de post- en logistieke sector. De diensten van Deutsche Post omvatten een breed scala aan post- bezorgingsopties, expres leveringen & geavanceerde e-commerceoplossingen. Voor internationale zendingen wereldwijd is Deutsche Post een betrouwbare vervoerder. Dit alles zit inbegrepen in ons unieke all-in tarief. Naast Deutsche Post hebben wij ook samenwerkingen met andere grote vervoerders die ook binnenlandse zendingen mogelijk maken. Door een diversiteit aan vervoerders is er altijd een juiste vervoerder voor jou!

USP’s van Deutsche Post:

Next-Day delivery in de Benelux (Cut-off tijd: 23:30 uur)
-Same-Day delivery in Nederland
Standaard voorzien van uitgebreide Track & Trace code
-Goedkoopste verzendtarieven 

 

deutsche post servicepunt

Toegang tot 4.000 servicepunten

Door onze nauwe samenwerking met DHL heb jij toegang tot alle 4.000 servicepunten in Nederland. Op deze manier is er voor elke klant een servicepunt in de buurt. Binnen ons systeem is het gemakkelijk om jouw klanten de keuze te laten maken voor een servicepunt naar keuze. Doordat ons supportteam de volledige integratie uit handen neemt, hoef jij dit als webshop niet zelf te regelen. Op deze manier kan jij de focus leggen op andere werkzaamheden en ben je binnen no-time live!

duurzaamheid webshops

CO-2 Neutraal bezorgen

In de afgelopen jaren heeft Deutsche Post indrukwekkende vooruitgang geboekt in haar streven naar duurzame groei en structurele verbeteringen. Ondanks een aanzienlijke toename in het aantal verzendingen, is het Deutsche Post gelukt om de CO2-voetafdruk te verkleinen. Op dit moment bezorgt Deutsche Post al in 50% van hun bezorggebieden klimaatneutraal, in 2025 streven ze ernaar om dit percentrage te verhogen naar 70%. Duurzaamheid is bij QLS ook één van de belangrijkste pijlers. Door onze duurzame inpakmachine en onze geautomatiseerde Autostore wordt jou pakketje op een zo’n duurzaam mogelijke manier klaar gemaakt voor verzending! Als je kiest voor Deutsche Post, kies je bij QLS bewust voor duurzaamheid.

verzending internationaal

Wereldwijde verzendmogelijkheden

Deutsche Post staat wereldwijd hoog aangeschreven vanwege de effectieve en betrouwbare verzenddiensten. Het is een bedrijf dat bekendstaat om zijn vermogen om pakketten veilig en efficiënt over internationale grenzen te transporteren. Met behulp van het kwalitatieve Logistieke Systeem (QLS) biedt Deutsche Post zijn klanten een uitgebreide selectie verzendopties, waarmee zij de mogelijkheid hebben om hun pakketten met groot gemak wereldwijd te versturen. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een wereldwijde verzending met Deutsche Post? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze collega’s.

 

Wil jij ook tijd en geld besparen? 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als je specifieke vragen hebt over DHL.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.