Terug naar het overzicht

Matthijs Jongeneel

Sales Executive

Mijn naam is Matthijs Jongeneel en ik ben werkzaam op de Salesafdeling binnen QLS. Met 6 jaar op de teller heb ik de groei van QLS van dichtbij meegemaakt. Elke dag haal ik energie uit het fantastische team, dat mij keer op keer motiveert om topprestaties te leveren. Met een flinke dosis passie streef ik ernaar om elke uitdaging om te zetten in een succesverhaal. Op naar nog meer jaren van groei en geweldige samenwerkingen!

Wat QLS echt uniek maakt, is dat men openstaat voor nieuwe idee├źn en initiatieven. Ze moedigen de bijdragen van alle teamleden actief aan, waardoor elke stem telt en er ruimte is voor verbeteringen in onze processen.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor voetbal, ondanks dat ik zelf niet meer op het veld sta, ben ik wel vaak te vinden langs de voetbalvelden bij DFC in Dordrecht. Naast voetbal, ben ik ook echt een familiemens en vind ik het heerlijk om een lekker drankje te doen met mijn vrienden. Op deze manier kan ik mij weer volledig opladen om weer vol te knallen op het moment dat ik weer moet werken!