PostNL

Verzend als webshop met PostNL

Ontdek de moeiteloze manier om pakketten binnen Nederland en België te verzenden via QLS met PostNL. Ervaar scherpe prijzen, automatische Track & Trace en een naadloze integratie die je niet alleen tijd en geld bespaart, maar je ook in staat stelt je te richten op wat écht telt.

Meer over PostNL
Clock
Besteed minder tijd
aan verzendingen
Integreer eenvoudig
en snel met PostNL
star
Verstuur met diverse
verzendmethodes

Over PostNL

PostNL staat bekend als één van de meest kwalitatieve en betrouwbare vervoerders in Nederland en België. Door onze langdurige en intensieve samenwerking met PostNL kunnen wij jou de scherpste prijzen bieden. Daarbij is PostNL volledig geïntegreerd in het QLS-platform waardoor alles automatisch verloopt. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingen met andere grote vervoerders, zowel binnen Nederland als in Europa, met als doel: het creëren van de beste match tussen jou en een vervoerder!

De voordelen van verzenden met PostNL via QLS:

  • Next-Day delivery in de Benelux (Cut-off tijd is 23:30 uur)
  • Goedkoopste verzendtarieven
  • Standaard voorzien van uitgebreide Track & Trace code
  • Binnen no-time geïntegreerd via het QLS-platform 

 

 

postnl servicepunt

Toegang tot 3.000 servicepunten

Via onze samenwerking met PostNL heb jij toegang tot alle 3.000 servicepunten in Nederland waardoor er voor jouw klanten altijd een locatie in de buurt is om een pakket af te halen. Via ons platform zorgen wij ervoor dat klanten binnen je webshop gemakkelijk het afhaalpunt kunnen selecteren. Ons supportteam neemt de integratie volledig uit handen en zorgt ervoor dat jij binnen no time live bent!

PostNL Labels

Bij QLS streven wij ernaar om jouw verzendprocessen efficiënt te laten verlopen met fulfilment. Onze geavanceerde inpakmachine neemt deze taak op zich door automatisch PostNL-labels aan te maken en deze nauwkeurig op je pakketten te plaatsen. Dit bespaart niet alleen tijd en inspanning, maar het draagt ook bij aan het verminderen van verspilling en het versnellen van de bezorging. Wij hechten grote waarde aan milieubewustzijn en het vergemakkelijken van jouw processen. Met de keuze voor PostNL als logistieke vervoerder, kies je voor een naadloze en duurzame verzending, wat zowel jou als je klanten tevreden stelt!

postnl bus

Verzendmethodes en specificaties

Binnen QLS bieden wij diverse verzendopties in samenwerking met PostNL. Naast de standaard pakketverzending is het ook mogelijk om te kiezen voor een brievenbuspakje. Er worden door PostNL aanvullende opties aangeboden om aan al jouw specifieke behoeften te kunnen voldoen. Zo is het mogelijk te kiezen om het pakket verzekerd te versturen, het kiezen voor een verplichting om een handtekening te zetten bij ontvangst, levering in de avond en is er een mogelijkheid het pakket niet bij de buren te laten bezorgen. Iets mis met jouw zendingen? Onze logistieke klantenservice staat voor je klaar en lost eventuele problemen met je zending op, zonder extra kosten dankzij ons all-in tarief.

Wil jij ook tijd en geld besparen? 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als je specifieke vragen hebt over PostNL.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.