QLS koppeling

Groei met ons mee naar online succes!

Het lijkt erop dat jij wel een account hebt aangemaakt in my.QLS, maar nog geen webshop hebt gekoppeld. Neem contact op met één van onze collega’s en groei met ons mee naar online succes!

Het lijkt erop dat jij wel een account hebt aangemaakt in my.QLS, maar nog geen webshop hebt gekoppeld. Neem contact op met één van onze collega’s en groei met ons mee naar online succes!

Meer over QLS!
Clock
Besteed minder tijd
aan verzendingen
Integreer eenvoudig
met je webshop
star
Verstuur met diverse
vervoerders pakketten

Jouw sleutel tot online succes

Het lijkt erop dat jij op dit moment nog geen klant bent bij ons, laten wij dit zo snel mogelijk in orde maken! Voordat wij je overspoelen met informatie, vertellen wij je kort over QLS:

QLS is begonnen als een familiebedrijf dat met veel passie naam heeft gemaakt. Inmiddels is QLS uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de logistieke e-commerce branche. Met jarenlange ervaring heeft QLS innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft het al ruim 1.500 webshops kunnen laten groeien. Wil jij ook gebruikmaken van onze fulfilment- of pakketdienst en meegroeien naar online succes? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Fulfilment

QLS neemt de volledige logistiek van A tot Z voor haar rekening, oftewel fulfilment. Zodra de goederen bij ons arriveren, worden ze veilig en snel opgeslagen in onze AutoStore. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst op jouw webshop, gaan zowel onze medewerkers als robots aan het werk om de producten binnen de gestelde levertijd te verzenden.

Nadat de AutoStore de producten heeft verzameld, worden de pakketten zorgvuldig ingepakt door onze inpakmachine, waardoor de producten onbeschadigd bij de klant aankomen. Wij maken hierbij gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en milieuvriendelijk opvulmateriaal. Tevens worden retourzendingen ook door ons gecontroleerd en opnieuw toegevoegd aan de voorraad.

Pakketdienst

QLS biedt kosteneffectieve logistieke oplossingen voor pakketverzending met dagelijkse verzending van tienduizenden pakketten via pakketdienst. Dankzij schaalvoordelen kunnen wij concurrerende prijzen aanbieden. Webshops kunnen moeiteloos hun verzendproces uitbesteden aan QLS door gebruik te maken van plug & play webshopkoppelingen of maatwerkintegraties.

De verzendtool van QLS vereenvoudigt het beheer van bestellingen, inclusief het kiezen van bezorgopties en het printen van labels. Met flexibele ophaalmogelijkheden, waaronder avond-, zaterdag- en maandaglevering, evenals brievenbuspakketten, biedt QLS een veelzijdige oplossing. Klanten ontvangen na verzending gepersonaliseerde track & trace e-mails, waardoor ze hun bestelling nauwkeurig kunnen volgen. QLS garandeert een snelle en veilige aflevering, waardoor bedrijven zowel tijd als kosten besparen met onze betrouwbare pakketdienst!

Waar wacht je nog op?

Doe jij de logistiek van je webshop nog zelf? Aarzel dan geen moment! Neem contact op met één van onze collega’s en maak deel uit van ons succesverhaal. Wie weet heb jij binnenkort ook geen omkijken meer naar het logistieke proces en kan jij die extra tijd gebruiken voor de maximale groei van je webshop!

 

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als je wilt integreren met QLS.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.